El CentreIDENTITAT I DESTINATARIS

CREIX és un centre de desenvolupament infantil, el qual té la finalitat de donar resposta, d’una manera integral, a les necessitats de nens, adolescents i les seves famílies en el camp de la salut i l’educació. Compta amb un equip interdisciplinar de professionals que ha anat actualitzant-se en les noves tècniques terapèutiques per la millora de la qualitat de vida de la població infanto-juvenil, entre ells: psicòlegs, pedagogs, mestres, logopedes,...

Al seu torn, el seu interès també s’ha dirigit a millorar el nivell de competència professional en la nostra comunitat, en les diferents disciplines, organitzant cursos de formació continuada amb ponents de renom internacional. També ofereixen un programa variat de serveis per als centres docents: reeducacions a les escoles, tallers i cursos dirigits als claustres, ... sempre orientat a les dificultats d’aprenentatge.
El seu principal objectiu és el diagnòstic psicomètric dels infants i adolescents i el posterior disseny d’intervenció i creació de materials per tal de treballar amb ells, les seves famílies, els centres educatius i els serveis externs implicats en cada cas.
Les demandes provenen sempre de les famílies, algunes d’elles derivades de les escoles o altres professionals com odontopediatres, otorrinolaringòlegs, psiquiatres, neuròlegs,...Les reeducacions són a nivell individual tot i que de vegades es valora fer-les en modalitat grupal, depenent de cada situació.


FORMACIONS INTERNES

El centre organitza formacions internes perquè tots els professionals que hi treballen dominin les noves tecnologies que s'hi utilitzen. Per exemple, varem rebre una ràpida formació de com funcionava una PDI i quines maravelles podíem fer amb ella.

Al centre s'utilitza el programa ClaroRead (exposat a Materials del blog Pràcticum I). Els membres de l'equip d'Integratek doncs, varen dedicar-nos unes hores a tots aquells professionals que no dominàvem el programa, per tal de poder usar-lo també en les nostres reeducacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada